2012.02.24.
13:11

Írta: KapcsolatAngyal

A kitartás hiánya

Hajh, drága olvasóim bizony a nagy papolás közben én is beleestem abba a hibába, hogy csak dumálok és dumálok. Írtam korábban a kitartás hiányáról (mint minden bajok okozójáról) itt elolvashatod:

Hogy mennyit fogytam a blogbejegyzések írkálása óta? Hát a célomnál lennék már ha nem mismásolom el a mozgást az tuti. Tíz kiló volt a cél, na az nem lett meg (bár a határidő még nem járt le). De miért nem? Tanulj a hibáimból.

1. Ha valami probléma ér, ne meséld el másoknak, mert tuti sajnálkoznak, amitől csak rosszabbul érzed magad és nem lesz kedved mozogni.

2. Ha valami új dologba kezdesz, na azt is csak azoknak meséld le, akik tuti hogy melletted állnak. Éppen elég károgó emberrel lehet ma találkozni és nem hiányzik ,hogy a célod elérésében korlátozzanak. Amikor valami újba kezdesz pl életmódváltásba vagy bármi egyébbe, akkor még a kezdetekkor valószínűleg még nem csordulsz túl az önbizalomtól.

3. Mozogj minden nap, ha csak kicsit is. Ha nincs kedved edzésre járni, akkor is legalább sétálj fél órát naponta a szabadban. Hidd el az is ér valamit. Fenntartja a kitartásodat.

Öt kilót fogytam, de ha minden nap mozogtam volna, ha az önbizalmamat nem hagytam volna lenyomni mások által, akkor már a tíznél tartanék. Hogy miért? Mert boldogabban nagyobb kitartással rendelkezünk, erővel telten könnyebben elmegyünk az edzőteremig.

 Amikor megcsináltam az első léböjt kúrámat ,akkor többen észrevették az eredményt, Voltak akik gratuláltak, de például az egyik volt munkatársam pontosan ezt mondta (miközben irigyen méregetett): "áhh úgyis visszahízod. Egy hét múlva már a dupláját is akár, csak figyeld meg ez egy nagy hülyeség. "

Nem lett igaza, de akkor is nagyon rosszul esett. Ha ilyen emberekkel találkozol, akkor hessegesd el a mérgező véleményüket minél hamarabb és igyekezz elterelni a témát, nem beszélni velük ha kell. Védd magad.

A legnagyobb hibám a kitartás hiánya volt, de a határidőnek még nincs vége nyárra meglesz a 10 kiló mínusz méghozzá életerővel teljesebben mint előtte, éhezés nélkül.

Hamarosan beszámolok a mozgásos élményeimről és eredményemről is. Kezdetnek az a fontos hogy rendszert vigyek ebbe is. Tehát mozogjak minden nap valamennyit. A kitartásomat kell fokoznom, mert annak hiánya a problémáim okozója.

Nektek is több kitartást!!! Pontosabban:

a KITARTÁS LEGYEN VELETEK!!!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra kitartás kiló magad védd

A bejegyzés trackback címe:

https://cselekedj.blog.hu/api/trackback/id/tr734192027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása